Bolest kolene

Již jsem vám psala jsem rok a půl po plastice koleního předního vazu hybnost i vaz v pořádku ale stále pocituji nepříjemnou bolest vzevní spodní části kolene dle lékaře způsobeno poškozením nervu je možné nějakou fyzioterapií to odstranit již jsem podstoupila laser ale bez výsledku děkujis

Odpověď odborníka:

Po plastice kolenního vazu je potřeba rehabilitovat delší dobu a pokud došlo k poškození nervu, je potřeba počkat, až se nerv zregeneruje a to může trvat dlouhou dobu. K rehabilitaci zkuste doplnit Milgamma tablety 2x1, které jsou dobré na posílení nervové buňky. Zkuste různé typy rehabilitací - perličkovou koupel, magnetoterapii a uvidíte, jestli bude nějaký efekt. Každopádně regenerace nervu má svůj průběh a to příliš neurychlíte. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Draslík
Články: Draslík
Draslík patří mezi důležité...
Brusinky, česnek a petržel: síla, která zkrotí infekci močových cest
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ateroskleróza - když kornatí cévy
Články: Ateroskleróza - když kornatí cévy
Ateroskleróza neboli po...
Závislost na opiátech
Články: Závislost na opiátech
Drogy ze skupiny opiátů...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x