Bolest kolene

Dobrý den, před pěti a třemi lety jsem byla na operaci s kolenem (vyštíplá chrupavka s kost.

Odpověď odborníka:

Eliško, měla jsi původně vážnou zlomeninu v koleni s tyto obtíže jsou jistě jejím následkem! Obrať se na ortopeda, jistě Ti může pomoc. Zdravím. Dr. Libor Janeček, dětský chirurg a traumatolog

MUDr. Libor Janeček
MUDr. Libor Janeček

Specializace: Dětská chirurgie, urologie a traumatologie
Pracoviště: Soukromý lékař - www.liborjanecek.cz

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: