Bolest kyčelního kloubu

Dobrý den,již delší dobu mi bolý pravý kyčelní kloub-pálivá bolest.Na rtg nebyl žádný nález,mám pouze vyhřezlé 2 ploténky.Může to být od páteře?

Odpověď odborníka:

Ano, může to být i od páteře, což je ve vašem věku častější. Jemné rozlišení těchto 2 příčin je právě v určitém diagnostickém umění lékaře a využití dalších vyšetřovacích metod.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: