Bolest paty

DOBRY DEN.OD ČERVENCE MAM BOLEST V PATĚ PRAVE NOHY.BOLI STALE,OBČASMENĚ,OBČAS VIC.OD ORTOPEDA MAM DOPORUČENOU ORTEZU.TU POUŽIVAM.JE MOŽNE NAHLASIT TOTO JAKO URAZ.PLATIM SI URAZOVE POJIŠTĚNI.PŘI PRVNI NAVŠTĚVĚ ORTOPEDA,JSEM ŘEKLA PRAVDU.NA NĚCOJSEM ŠLAPLA.PRAVDĚPODOBNĚ NĚJAKY KAMINEK.PODLE LEKAŘE,JE TO ZANĚT ACHILOVKY,NEBO OSTRUHA.BOLITO STEJNĚ,AT JE TO JEDNO ČI DRUHE..REHABILITACENEPOMOHLA.MASAŽ A ULTRAZVUK.PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD.

Odpověď odborníka:

Jako úraz by stav musel od začátku zhodnotit první ošetřující lékař. Pokud tak učinil jedná se o možné zhodnocení. Musí, ale odpovídat předpisům a smlouvě s vaší pojišťovnou. Pokud rehabilitace nepomohla je vhodné aplikovat obstřik bolestivého místa , rázovou vlnu nebo rtg ozáření, Jsou možné s dobrým účinkem. Jinak odlehčení paty vhodnou podložkou do boty, k dostální v ortopedických pomůckách.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: