Bolest penisu, varlat

Dobrý den, prosím Vás už delší dobu cca. měsíc a půl mě trápí bolestivost penisu, zpočátku bolest žaludu na dotek, ted celého přirození ( pernamentní během celeho dne, některé dny i bolest varlat, některé dny se to trochu zlepší) je mi 24 a znemožňuje to i jakýkoliv styk, Na penisu také mírně se vyskytují po celou dobu červené fleky, které jsem mazal clotrimazolem, lociden po tydnu a nic.. :( (Kromě toho jsem měl před více než 2 měsíci nezávazný orální styk) Prvě jsem šel s problémem za obvodním lékařem, ten mi udělal kultivační vyšetření moči, během čekání na výsledky 4 dny clotrimoxazol. Vásledky negativní, pouze zjištěná min. výskyt bílkovin v moči. S problémem jsem zasel za dermatologem ( o dva týdny později) kvůli tém skvrnám na penisu a celkové únavě, bolesti penisu, zchvácenosti, dva dny předem jsem zpozoroval slabý výtok hlenovité hmoty po močení.. ta mi vzala stěry z uretry a udělala pouze test na chlamýdie a týden jsem trpěl a čekal na výsldekky, kterí byli negat! ivní, tak mě odelala na urologii, tam mi provedli pouze ultrazv. vyšetření, které bylo v pořádku, dále nic a předepsali summamed a za 2 týdny na kontrolu. ATB beru poctivě, jne po týdnu žádné zlepšení, možná bolest varlat se zvětšila, začervenalý šourek, bolest penisu v klidovém stavu, ještě větší při ztopoření, však žádné bolesti či štípaní při močení. Vyrážka stále stejná. Jsem počítal, že po týdnu už by mohlo nastat zlepšení, proto to ani nepomáhá samotné psychice a už si nevím rady. Prosím Vás, co by podle Vás mohlo ještě způsobovat tyto problémy? Je léčba adekvátní ( mě to připadá, že nikdo o komplexní diagnozu nemá zájem z doktorů zatím) Kde bych se měl obrátit a požádat o nějaké komplexnější vyšetření?

Odpověď odborníka:

Infekční a jiná závažná onemocnění byla vyloučena. vaše obtíže ale také mohou být neurologického či psychosomatického charakteru, takže doporučuji ještě tato vyšetření. Ev. se obraťte na centrum celostní medicíny.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: