Bolest po léčbě kanálku

Dobrý den pane doktore. Včera jsem byla u své zubní lékařky a cca 3 hodiny mi čistila 3 kanalky v již mrtvém zubu. ChtělaA bych se zeptat, jestli je "normálni", že zub mě docela silně bolí pouze při skusu. Zub je uzavřenv vyplněn a zaplombován. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji Vám za dotaz. Ano, zub může být po ošetření kořenových kanálků výrazně citlivý na skus, není to nic mimořádného. Citlivost na skus může přetrvávat dokonce i několik týdnů, opět v závislosti na rozsahu původního zánětu. S pozdravem, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
vacek po vycisteni kanalku a neustale zanet dasni | Od: Helena Mechlova | 12.12.2016 14:40
Dobry den brezna 2016..mi vypadla blomba dole 6 stka...neustale mi jen pan zubar cisti kanalky..pak posle domu s tim ze mi otece pusa udelase se mi pokazde vacek a zanet dasni ani antibiotickou vlozku mi nedal nedal ani blombu.ATB...a takhle me leci uz 7.mesicu..4dny jsem nespala vubec v noci ledovala..a trpela silenyma bolestma..ze mi jen ted zabral aulin uz si nevim rady kloktam salvjej..pouzivam zubni pastu propolis..a kloktam vodu..stejne se mi to vraci a pan zubar mi nechce zub vytrhnout ani..zablombovat ani vypln.zhubla jsem i 8kg...moc vas prosim o vas nazor..dekuji za odpoved p.Mechlova
reagovat
re:vacek po vycisteni kanalku a neustale zanet dasni | Od: uLékaře.cz | 12.12.2016 16:35
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie chrání před rakovinou
Články: Alergie chrání před rakovinou
Málokdo by na alergii našel...
Ohrožené poprsí
Články: Ohrožené poprsí
V České republice se ročně...
Může mobil způsobit rakovinu mozku? Odborníci pochybují
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: