Bolest pohyboveho aparatu

Dobry den, pred 4- mi lety me pichlo v prave kycli a v bederni pateri, o dva roky pozdeji tupa bolest ve varlatech ( odoperovana varikokela vlevo ), bolest ve varlatech, kycli a v bederni pateri pretrvava dodnes. Zjistena skolioza ( jen mirne vychileni ). Provedena vysetreni : rentgen kycle a bederni patere, magneticka rezonance kycle a patere, ultrazvuk varlete ( ultrazvuk dopadl vporadku ). Bolest varlete je tupa a pernamentni, bolest zavisi na doteku a na narazech, nezavisi na bolestech v zadech ani kycli. Bolest v bedrech a kycli se dramaticky zhorsuje v leze a v sede. Problemy se vstavanim, uhybam bolesti. Kdyz lechce zatnu sval abych treba pohnul nohou tak me okamzite vystreli bolest do kycle ( jakoby me nekdo do te kycle pichl spendlikem, bolest az nesnesitelna ). Prasky na bolest ( ibalgin .... ) absolutne nezabiraji. Tupa bolest v bederni pateri je take pernamentni. Doktori rikaji ze je to zpusobeno skoliozou ale mnoho mych pratel ma skoliozu a takove bolesti nemaji. Absolvoval jsem rehabilitaci magnety na pravou kycel, elektrolecbu na bedra a cviceni, posledni rehabilitaci nyni opakuji. Denne cvicim ale bolesti mi cviceni komplikuji ba i znemoznuji. Nemuze to byt spise skriply nerv nebo neco takoveho ? Ta bolest je uz stresujici. Vek 21, vaha 80, vyska 180. Ortoped mi rekl ze kycle jsou vporadku.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samotná skoliosa potíže dělat nemusí, spíše dysbalance pohybového aparátu s tím spojená. Jiné příčinu asi lze vyloučit, dle Vašeho sdělení jste asi byl kompletně vyšetřen. Domnívám se, že byste potřeboval především zkušeného fyzioterapeuta.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: