Bolest prave kycle

Dobry den, chtel bych poprosit o radu v pripade me bolesti v prave strane kycle,mam zvetsene uzliny a nemuzu chodit v jakemkoliv patrnem otoceni nohy se mi noha podlomi a ostra bolest projede celym telem.Pred 4 tydny jsem byl na emergency unit v nemocnici a bohuzel tam me nikdo ani nezkontroloval a byl mi predepsan Codein na bolestBolest je stale horsi cviky uz nepomahaji a jsem tim omezovan na 35 procent vykonu v mem beznem rezimu. Velice dekuji za jakoukoliv odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Uzliny by neměly s bolestmi v kyčli souviset. Je nezbytně nutné vyšetřenís rtg snímkem a provedením laboratorního vyšetření krve. Možností je příliš mnoho a z Vašeho doazu nelze diagnosu určit - od postižení bederní páteře až o infekční zánět v kyčli . Zlaté české zdarvotnictví

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Můj partner má hepatitidu C – je to důvod k rozchodu?
Články: Můj partner má hepatitidu C – je to důvod k rozchodu?
Hepatitida C je poměrně...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Užívání léků proti bolesti si dříve či později vybere svou daň
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Lymeská borrelióza může poškodit srdce
Články: Lymeská borrelióza může poškodit srdce
Pokud si včas nevšimneme...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: