Bolest pravého vaječníku

Dobrý den, před osmi lety (ve 20) jsem prodělala laparoskopickou operaci slepého střeva a asi po půl roce mě začal intenzivně bolet pravý vaječník. Všechna gynekologická vyšetření byla v pořádku, dr. konstatoval, že je "hyperaktivní". Začala jsem tedy brát HA a bolesti ustaly. Teď po letech jsem ji vysadila, protože mi z ní bylo špatně (na zvracení, nechuť na sex) a také bychom chtěli miminko, jenže bolest se po necelém měsíci po vysazení vrátila. Je to velmi nepříjemné. Opravdu se může jednat o příliš aktivní vaječník? děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pojem příliš aktivní vaječník mi není znám a ani se nepoužívá může být bud funkční nebo případně s tvorbou cyst ,ale to by měl ukázat ultrazvuk. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: