Bolest třísel

Dobrý den je mi 22let a prodělal jsem zánět ledvin měl jsem na to antibiotika triprin 200mg jedl jsem ho deset dní. Tak devátý den me začala pobolívat třísla a břicho v oblasti žaludku. Po dokončení léčby jsem byl na kontrole a moč i krev mám prý v pořádku a třísla jsou v klidnem stavu. Někdy mam takový pocit jako by ta bolest břicha mi připadla jak kdybych dostal např. míčem do rozkroku a ta bolest mi vystřelila až do břicha z toho, ale varlata mě neboli jen třísla vedle. chtěl jsem se zeptat jestli to nemuže být třeba od páteře nějaký nerv, protože jsem těch deset dní skoro celou dobu ležel a neměl skoro žádný pohyb nebo jestli to můžou způsobovat varlata? děkuji

Odpověď odborníka:

Klonil bych se k tomu, že infekce neprobíhala pouze izolovaně v ledvině, ale mohly být postiženy i dolní močové cesty, eventuálně pohlavní orgány. Je možné, že v této oblasti zánět doznívá nebo se ještě vyvine. Zkuste klidový režim, dostatek tekutin, lokálně studené obklady a masti tišící bolest, dále pak analgetika typu Algifen. V případě teplot a zhoršení bolestí, navštivte urologa.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: