Bolest třísel

Dobrý den je mi 22let a prodělal jsem zánět ledvin měl jsem na to antibiotika triprin 200mg jedl jsem ho deset dní. Tak devátý den me začala pobolívat třísla a břicho v oblasti žaludku. Po dokončení léčby jsem byl na kontrole a moč i krev mám prý v pořádku a třísla jsou v klidnem stavu. Někdy mam takový pocit jako by ta bolest břicha mi připadla jak kdybych dostal např. míčem do rozkroku a ta bolest mi vystřelila až do břicha z toho, ale varlata mě neboli jen třísla vedle. chtěl jsem se zeptat jestli to nemuže být třeba od páteře nějaký nerv, protože jsem těch deset dní skoro celou dobu ležel a neměl skoro žádný pohyb nebo jestli to můžou způsobovat varlata? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jakube, podle charakteru bolesti nelze spolehlivě určit její původ. Doporučuji Vám podstoupit urologické,případně neurologické vyšetření k upřesnění příčiny Vašich obtíží. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: