Bolest v krku

Dobrý večer, od února mě trápila bolest v krku, únava, příznaky chřipky. Vždy po pár dnech mě to přešlo, ale opět se bolest vrátila. V květnu jsem šla k lékaři, provedli mi výtěr v krku a po výsledcích Azitromycin Sandoz. Dost se mi ulevilo, ale bolest v krku přetrvává. A nyní opět únava a bolesti jako u chřipky. Mám opět návštívit lékaře? Díky Broňa

Odpověď odborníka:

Lékaře navštivte bolest v krku i únavnost může vyvolávat i např. virus mononukleosy a další, mělo by se to dovyštetřit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: