Bolest v krku a mr

Ted půjdu na MR hypofýzy a chtěla jsem se zeptat zda by se tím dalo spojit i MR krku když jsem po operaci krčních mandlí a už 1,5 roku mě bolí pořád v krku.Předem děkuji za odpověd Nikola 17 let

Odpověď odborníka:

Slečno Nikolo. Magnetickou rezonanci krku provést lze, ale je to trochu odlišná procedura než vyšetření cílené na hypofýzu. Čili to těžko provést v jednom "sezení". Podstatnější otázkou ale je, zda je takové vyšetření vůbec potřebné a přínosné - na to Vám musí odpovědět Váš ošetřující lékař.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: