Bolest v krku a mr

Ted půjdu na MR hypofýzy a chtěla jsem se zeptat zda by se tím dalo spojit i MR krku když jsem po operaci krčních mandlí a už 1,5 roku mě bolí pořád v krku.Předem děkuji za odpověd Nikola 17 let

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Nikolo, o indikaci zobrazovacího vyšetření jiné části těla rozhodne příslušný specialista. Doporučuji Vám domluvit se s Vaším ORL lékařem na vhodném vyšetření bolestí krku. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Menstruace a gynekologie Chtěla jsem se zeptat, zda mohu jít na...
 
Kam dál
Naposledy čtené: