Bolest v krku po orálním sexu

Dobrý den, měla jsem orální sex s klukem, se kterým udržuji poměr a protože má trochu větší přirození, cítila jsem krk druhý den po, ale pouze lehce. Dva dny na to jsem ale měla orální sex znovu s tímto klukem a asi o dvě hodiny déle jsem se probudila s bolestí v krku podobné angíně. O den později už jsem měla bílé čepy a mírně zvýšenou teplotu. Proto se chci zeptat, jestli je to něco závažného nebo pouze angína a špatné načasování. Již po prvním styku s tímto kamarádem jsem měla pár aftů v puse...jenže na to já prostě celkem dost trpím celý život a nebylo to hned....na začátku tohoto týdne...děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Při orálním sexu dostáváte do úst docela velkou armádu bakterií. K oslabení místní imunity přispívá felace i mechanicky. Pokud jste nějak ještě imunitně oslabená, mohlo by vše souviset. Závažnější, pohlavně přenosná infekce je málo pravděpodobná.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Očkování proti klíšťové encefalitidě
Články: Očkování proti klíšťové encefalitidě
Ideálním způsobem prevence...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: