Bolest v okolí varlat

Přejí Vám krasný den Panne Doktore dnes jsem byl na vyšetření varlat jenomže nechápu diagnozu mohl by jste mi ji pro sím Vás vysvětlit .Opisuji dle papíru. Léčen pro VAS Th-Lp mikčních potíží , palp. i poklepový nález na břiše i ledvinách klidný , zevní genital přimeřený k věku beze změn Dg: Orchialgia v.s. vertebrogenní etiologie , urol.nález t.č. klidný . Děkuji za Vaše vysvětlení dával jsem moč i krev bez nalezu Pan Doktor mne informoval že me problemy mohou být vyvolány křivou pateří bolest od zad je to možné?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Popisována bolest ve varleti nejspíše pateřního původu/citace vašeho vyšetření/ Tyto bolesti v třísle jsou časté a o i u trenovaných sportovců. I když často jsou uváděna měkká třísla často je jedná opravdu o vystřelující bolest z dolní části hrudní pateře. Podle toho by měla být léčba na ortopedii a rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: