Bolest zad a bricha

Pani doktorko vase podezreni na psych. potize mne velmi znepokojilo, psychycky nemam zadny problem, jsem vyrovnana, klidna, v pohode, jen jsem na vse sama, ale to jeste nevidim jako duvod k brani nejakych tisicich leku, to bych v zivote nechtela brat, pecuju o sve deti, miluju je a chci pro ne to nejlepsi nedokazu si predstavit ze maji matku na tisicich lecich, to bych si neodpustila.vzala jsem ibalgin bricho neboli, zustaly jen bolesti zad, ale jsou mensi, mam skoliozu patere, uz jako dite jsem ji mela. Mala ma 12kg takze to budou ta zada. Dojdu na vysetreni a uvidi se dekuji vam za pomoc a radu. Mejte se hezky. P.S. Zapomela jsem uvest ze mam nitrodelozni system Mirena v breznu to bude rok, ale to asi spojitost mit nemuze...

Odpověď odborníka:

Těmi psychickými příčinami jsem samozřejmě nechtěla naznačit, že jste "blázen", ale právě to, že je toho na vás moc a lidské tělo někdy tímto způsobem volá o pomoc - člověče, přibrzdi. Ale je mi jasné, že právě milující matka se bude snažit nejprve zabezpečit své děti, rodinu a domácnost a pak teprve myslí na sebe. Hodně štěstí

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: