Bolesti

Dobrý den, bolesti mám 2 měsíce. Jednoho dne jsem se probudila a brnel me prostrednicek leve ruky, druhy den jsem dany prst pres bolest nemohla ohnout a do 2 dnu mi otekl. Prst jsem obvazala a nehybala s nim, otok zmizel ale najednou jsem nemohla doslapnout na pravou patu (misto bolesti viz obrazek) a druhy den mi k tomu otekl palec na leve noze (bolest v miste viz obrazek), nakonec opet otekl i prst na ruce (vse se odehralo asi do 14 dnu). Revmatolog me opichl a nasadil Medrol. Revmatologicky problem nepotvrzen (testy mi delali nekolikrat), po opichu otoky splaskly proto jsme s revmatologem vysadili Medrol, ale do druheho dne vsechny 3 casti opet otekly. Revmatolog zjistil pouze vyssi cukr (pry hodnota 7) a vysokou sedimentaci. Sla jsem za ortopedem... ten se podival pouze na prst na ruce (opichl ho), rekl ze je to zanet slachy (z prace je to mozne) a ze od toho mohu mit i zbytek. Jsem 6 dni po opichu, otok prstu splaskl, neboli ale snazim se prst setrit. Pata vsak boli pri doslapnuti a prst na noze mam otekly, varici a velice bolestivy i v klidu. Noham bohuzel ulevit nemohu, delam v automobilce manualni praci 8 hodin na nohou (JE MI 24 A TUTO PRACI VYKONAVAM 7 MESICU, 2 MESICE MAM TYTO PROBLEMY) Jaky je vas nazor na muj problem?? Jeste me napada ze by loziskem zanetu mohl byt rostouci moudrak... kam s tim mam jit, kde by to mohli potvrdit, ci vyvratit?? Dekuji za odpoved a vas cas. Opravdu si nevim rady.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,Na tento dotaz jsme Vám odpovídal před dvěma dny . Je třeba navšítivit znovu revmatologa, pokud potíže měly odezvu na Medrol ,jedná se zřejěm o revmatické onemocnění

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x