Bolesti kloubů po borelióze

Dobrý den, zajímalo by mě 29.5.2009 mi byla zjištěna borelióza. přeléčena Azitromycnem. Náběr kontrolní byl v pořádku,ale dodnes mě přetrvávají bolesti kloubů. Jak je vyhnat ? Budou přetrvávat po celý život ? Je ještě brzy,aby obtíže odezněly ? Revmatoidní faktor mám dobrý,ale klouby bolí pořád. Co pro sebe mohu udělat , děkuji ? Co znamená,že test western blot byl nepřesvědčivý ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti ještě mohou pár týdnů přetrvávat. Pomoci mohou nespecifické protizánětlivé léky (diklofenak, ibuprofen apod.). Nepřesvědčivý western blot znamená nepřesvědčivý výsledek jednoho z vyšetření na přítomnost borrelií. S klouby mějte trpělivost, nepřetěžujte je, a pokud by obtíže přetrvávaly déle než dva týdny nebo pokud by se horšily, vyhledejte znovu svého lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: