Bolesti nohou

  • Dotaz od: Ľubomíra
  • Publikováno: 10.12.2014
  • uLékaře.cz

Dobry den,mam pritele a ten se boji k lekari. Ma problem s nohama,nahmataly jsme dve boulicky v trisle,picha ho tam,ma hrozne spatnou pohyblivost,neboli ho,brni v ni,smajda na ni,a ted se do toho pridava i druha noha nemuzu ho donutit k lekari,poradite mi prosim?? vopred dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, děkuji Vám za důvěru. Nevím, zda tyhle příznaky patří do mého oboru. Mohou to být dvě věci. Poruchy chůze, brnění - to může být něco neurologického, například onemocnění nervů v dolních končetinách, ale může tu mít původ i v páteři. Popisované boluličky mohou být uzliny, ale těžko říct, když to nevidím. Zvětšení uzlin může pocházet od nějaké infekce, zánětu, ale i od onemocnění krve. Napadá mě i boreliosa. Každopádně je nezbytné jít k lékaři. Tohle se nedá vyšetřit přes internet. Musíte Vašeho přítele přemluvit. Pokud se s tím nebude nic dělat, může se to horšit - v tomto smyslu ho zkuste motivovat.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x