Bolesti nohy a podbřišku při bechtěrevově nemoci

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li je možné při bechtěrerově chorobě (ještě mám diagnozovanou skoliózu) aby mě bolela zadní část pravého stehna vnitřní části a v pravém podbřížku. Problémy začali až později po bolestech zad který momentálně odezněli a při protahovacích cvicích se tyto bolesti objevují (bolesti stehna a podřišku). Je možné že tyto problémy nejsou spjaty s již zmiňovanou chorobou? Popřípadě jakého lekaře by jste mi doporučili navštivit? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Bolesti v podbrisku je treba objasnit co nejdrive,mohou mit i vazny prubeh. Idealne u internisty ci i.gastroenterologa.Pokud vylouci jinou pricinu,tak se teprve muzete takto rozmyslet.2. Cesta reseni je pres lekare,ktery pracuje "aktivme fyzioterapeuticky",tech vsak neni mnoho,proto z casovych duvodu(nezanedbani) je treba podstoupit 1.reseni.v Praze muzete prijit i ke mne,v teto chvilo jsem vsak mimo CR,objednat se muzete po 13.7.muzete vsak najit jinehi takto pracujiciho lekare.Bezna fyzioterapie muze byt dostacujici jako kombinace s lekarskou v dalsi fazi,nebo jako priprava k lekarske.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x