Bolesti páteře

Dobrý den, jsem po totální endoprotéze kyčle pátý měsíc. Začaly mě po rehabilitaci a větší námaze hrozně bolet záda, trnout a brnět celá operovaná noha. Po vyšetření na CT mě byla zjištěna počínající spondyloza a spondylatroza. Je možné, že to je příčina mých bolestí?? Musím užívat prášky, jinak se nemůžu vůbec hýbat. Na rehabilitace chodím pravidelně a snažím se cvičit i doma, ale mám s toho brnění a trnutí hrozný pocit. Myslíte, že to někdy přejde? Děkuji za odpovědˇ.

Odpověď odborníka:

Tendence ke zlepšování záleží na vašem nálezu klinickém i rentgenologickém. Je třeba říci, že u pacientů po endoprotéze a používání berlí dosti často dochází ke zhoršení již existujícího nález na pateři. Pokračujte s rehabilitací a kontrola ortopedicko neurologická. je na místě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x