Bolesti po operaci ramene

dobry den pane doktore. loni v cervenci jsem byla na operaci leveho ramene. vyskrabavali mne vapnik z kloubu. stale mam bolesti i v klidu. chodila jsem na rehabilitaci i ultrazvuk a bolesti stale trvaji. da se stim neco delat? dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Patrně se jednalo o výsev vápníku v burse v blízkosti ramenního kloubu, neuvedla jste přesně, o jaký op. výkon se jednalo. Léčba bolestí ramene a omezení jeho hybnosti trvá značně dlouho někdy potíže pokud pominou pominou až po 1.až 2 lectech léčby. Zálěží na kontrolním rtg nebo dalších zobrazovacích metodách kloubu. Zálěží na stavu kloubu a rozsahu hybnosti, léčbu je mžno rozěířit nejen o rehabilitaci a fyzikální léčbu, ale i některé další metody lázeňské léčy. učuji zažádat si o lázeňskou léčbu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
operace ramene | Od: zuzana | 14.9.2016 14:11
Dobrý den mám 14 dní po operaci
vyrustku a praskle šlachy v levém
rameni občas mám dost silné
bolesti když je chladněji ,přitom mi
bylo doporučeno chladit rameno
pomaha mi naopak teplo.Nevadí ,že
rameno zahřívam
reagovat
re:operace ramene | Od: uLékaře.cz | 15.9.2016 07:50
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Irigografie
Články: Irigografie
Irigografie (zhotovení...
Anafylaktický šok – první pomoc
Články: Anafylaktický šok – první pomoc
Anafylaktický šok je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: