Bolesti podbřišku

Dobrý den, je mi 22let mám 2,5leté dítě a jako antikoncepci beru již 2rokem depoproveru. Již dva dny mě bolí pravá strana v podbřišku píchající do prostřed je to jako při ms(ale tu díky antikoncepci nemám)začal mě hnědý a silně zapáchající výtok, teploty nemám. Po porodu jsem často trpěla na kvasinkovou infekci, kterou jsme se svým lékařem léčily převážně čípky, pokaždé když cítím svědění ve spodku koupím si výplach, myslíte si že je nutná kontrola a o jaký problém přibližně může jít? mockrát děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Předem je nutno zdůraznit, že každý pacient s bolestmi v podbřišku by měl být vyšetřen lékařem. Při aplikaci Depo Provera se může špinění či krvácení mimo cyklus objevit. Jedná se ale vždy pouze o krev. Pokud je výtok hnědý a zapáchající, může se jednat o zánět. Ten můžete samozřejmě sama léčit výplachy či globulemi na zavádění, které lze volně koupit v lékarně. Ve Vašem případě bych ale doporučoval navštívit svého gynekologa.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: