Bolesti v kříži

Pane doktore, děkuji vám za rychlou odpověd'.Bohužel jsem u ortopeda nepochodila,mám kříže bez ztuhlosti tedy měkká a není potřeba žádné další vyšetření jako je třeba CT,nic jiného nezmínil a já jsem si přečetla vaši odpověd' až jsem přišla od doktora,tudíž jsem se s ním nemohla poradit a lékař mi sám nic nenavrhl.Jen mi řekl,že bych to měla zkusit zatěžovat v práci,nato jsem odpověděla,že celý den nosím a zvedám těžké věci a s bolestma se necítím jít do práce,tak mi napsal ortézu že s tím mám pracovat.Píšete mi,že za potížemi může být i výhřez meziobratlové ploténky nebo degener.změny bed.páteře.Tak se chci ještě zeptat,to co jste popsal by přece bylo vidět na rtg.snímku nebo ne? Zítra se půjdu poradit ještě na gynekologii,když nic nezjistil ortoped a neurolog,tak jestli to přece jen není od dělohy ty bolesti,ale už naposled mi na gyn.řekla že se to musí tedy prokázat,zda bolesti souvisejí s dělohou,jenže já nevím jakým způsobem, tedy na jaká vyšetření,když doktor mě chce poslat raději do práce než na další vyšetření.Prosím,porad'te mi ještě co dál.Děkuji.

Odpověď odborníka:

V tom případě jen doporučuji absolvovat gynekol. vyšetření a lze se ještě poradit s neurologem, aby zhodnotil stav ve vztahu ke své odbornosti. Nejlépe se v tom případě ale již domluvit se svým praktickým lékařem, popřípadě i s posudkovým lékařem při hodnocení pracovní neschopnosti.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: