Bolesti v podbříšku, výpadky paměti, nevolnost, hpv infekce

Dobrý den, mám již dlouhodobě sledovanou HPV infekci která se postupně zhoršuje. Trpím výpadky paměti např. s někým se o něčem bavím a za chvilku ani nevím že jsme se o te veci bavili,položím si klíče - telefon na stul otočím se a hledám kde to mám protože už nevím kam jsem si to dala a další. Mám čím dál častější bolesti v podbříšku doprovázené závratěmi a nevolností. Je možné že se mi již na děložním čípku mohla udělat rakovina a má to tyto příznaky nebo na to máte jiný názor? Jinak mám také od porodu potíže se stolicí, je příliš tuhá a velká, bolí to a častokrát ani sama nemuze vyjit. Je mi 21 let.Moc vám děkuji za radu, P

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte HPV infekci, jste jistě sledována pravidelně gynekologem, tedy jeprováděna i onkologická prevence, která by snad nádor děložního čípku odhalila. Bolesti v podbřišku mohou souviset i s Vámi uváděnou zácpou. Stran vyloučení dalších příčin bude asi lépe konsultovat obvodního lékaře. Poruchy paměti ve Vašem věku, zvláště pokud nemáte další neurologické potíže nebudou asi způsobeny demencí nebo jiným organickým postižením mozku, ale spíše roztržitostí či zvýšenou zátěží, zkuste magnezium nebo Acutil. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Na průjmy a nevolnost platí i homeopatika
Články: Na průjmy a nevolnost platí i homeopatika
Zkažený žaludek, nevolnost...
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: