Bolesti zad

Je mi 24 let váha 73kg výška 189cm hraji dlouhodobě na bicí nástroje a po koncertě jednoho krásného večera jsem přijel domů a ráno po probuzení to začlo. Na počátku se to ještě dalo ted´ už ne... Už asi tři měsíce se potýkám s bodavou bolestí pod levou lopatkou a následně tahem který směřuje podél žeber až k hrudní kosti u srdce což je nepříjemné občas tam totiž při nádechu citím takový tlak a bodání a v poslední době mě začne do toho pálit levá ruka nechápu proč. Tyto problémy se jeví pouze na levé straně. A momentálně už skoro nedělám nic protože čeho se dotknu, tak se to ozve. Absolvoval jsem různá vyšetření EKG pak RHB které proběhli bez efektu další vyšetření u neurologa a to obstřiky které ty body co popisuji ještě zhoršily,RTG bez nálezu momentálně chodím na analgetické infuze pátym dnem. Ještě se chci objednat na MR. Může to být třeba např. skříplý nerv? Jaky by byl váš názor? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu je nejspíše o blok horní hrudní páteře, základem je rehabilitace.

MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.
MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika FN a LF UP Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Čau Michale | Od: Michal | 8.12.2016 22:41
To co popisuješ jsem měl minulý
rok taky, jako přes kopírák.
Obstřiky mi to taky po odeznění
účinku spíše zhoršili a infuze mi
nepomáhali vůbec. Tři měsíce
jsem nemohl spát, sedět, špatně
se mi dýchalo a levou ruku jsem
skoro nepoužíval. A po čtvrt roce
to zkrátka samo odeznělo. Jen
jsem ti chtěl říct, že vím, jaký to je
a doufám, že už jsi v pořádku a
jestli ne, tak že co nejdřív budeš.
Měj se
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x