Bolesti zad

Dobrý den, prosím o radu, před 2 týdny jsem rodila císařem se spinální anestezií. Je možné, aby bolesti zad - bolest vystřeluje od páteře pod pravou lopatku, byly způsobené vpichy? Nemohu dlouho stát nebo sedět, když si lehnu tak cítím úlevu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ano, může to být následek spinální anestezie. Je to problém poměrně málo známý, méně než například bolesti hlavy po spinální anestezii, ale reálný. Doporučil bych Vám Ledum palustre 15CH 2xdenně 5 granulí a k tomu Hypericum perforatum 30CH 2xdenně 5 granulí. Obojí alespoň na 14 dní až 3 týdny.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x