Bolesti zad

Dobrý den, mám bolesti v oblasti hrudní páteře, při masáži mi masérka sdělila, že mám vybočený obratel. Můj lékař fyzioterapeut mě objednal s tím, že 14 dní před návštěvou ordinace mám užívat ataralgin 2x denně, ne kvůli bolesti, ale pro uvolnění páteře. Léky užívám velmi nerada, pouze ve výjimečných případech, navíc ataralgin mi nedělá dobře - jsem po něm ospalá a pálí mě žáha. Myslíte, že je to opravdu nutné, abych před vyšetřením užívala nějaké léky? Popř. je možné nahradit ataralgin něčím jiným? Děkuji Vám za odpověď. Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neznám celou Vaši anamnezu a tak mohu pouze doporučit znovu konzultovat celou situaci s Vaším lékařem. Pokud Vám lékařem předepsané léky zhoršují zdravotní stav, jistě lze uvolnění svalů hrudní páteře docílit i jinými, lokálními prostředky např. použití horké role atp. Přeji hezký den.

Mgr. Pavla Joudová
Mgr. Pavla Joudová

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Fyzioterapie – Léčebná rehabilitace dětí a dospělých

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x