Bolesti zad

Dobrý den,jsem po operaci bederní páteře v únoru 2010,ale bolesti mám stále někdy bych řekla i větší.Proto jsem byla na MR a výsledek je počínající def.spondylosa a spondylartroza v dolním L úseku.Minimální retrolistéza L5.Drobmé proturze disků L4/5 a L5/S1.bez útlaku durálního vaku.V etáži L4/5 se proturze foraminální herniace propaguje foraminálně ad.v šíři asi 8mm,s kontaktem s kořenem L4.Nejsou patrné výraznější pooperační změny v segmentu L4-5.V porovnání z min.vyš.jsou patrné mírné progrese levostr.foraminostenosy L4-5.PROSÍM O LAICKÉ VYSVĚTLENÍ.Budu muset znovu na operaci.bolesti mi vystřeluji i do nohy až do prstů.Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jděte na kontrolu k vašemu neurologovi a položte mu tuto otázku /ohledně vašich obav z operace/, měl by také vědět, že máte bolesti (které by měl léky a léčebnými přístupy ovlivnit). Nevím, jaká operace a kde ( v jaké etáži páteře) vám byla provedena, váš neurolog má všechny tyto informace a ví podrobnosti, proto se může erudovaně vyjádřit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: