Boule na krku v zýtylku

Dobrý den, předem budu rád za každou radu a třeba i pomoc. Zhruba před Vánocemi se mi udělalo strašně špatně. Přijel doktor a ten mi řekl že je to z nervů. U mého lékaře mi bylo řečeno že je to z krční páteře a od nervů. Neustále se mi točila hlava, zavratě, bolest v zátilku. Dostal jsem asi po týdnu ještě k tomu angínu, ATB a léčení. Po té začala Rehabilitace. Teď na z Rehabilitace a z masáží se mi udělala větší bulka v zátilku na hlave. Doktor tvrdí tedy že je to pouze uzlina a mám tedy další ATB Oxigene. Je možné že by to mohlo být něco jiného..? Marodím už cca měsíc a už nevím čemu mám věřit. ATB beru už čtvrtý den a boule je stále stejná, Stále je mi špatně, motá se mi hlava atd. Děkuji za každé info

Odpověď odborníka:

Podle Vašeho popisu obtíží, mám stejný názor, jako ošetřující lékař- také si myslím, že se jedná o zvětšenou uzlinu, jako reakce na angínu, nebo např. na drobné kožní poranění v hlavě, kterého jste si nemusel ani všimnout.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Záněty močových cest trápí mnohem častěji ženy
Články: Záněty močových cest trápí mnohem častěji ženy
Zánět močových cest je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Čím nahradit chybějící zub?
Články: Čím nahradit chybějící zub?
Mezera po zubu narušuje...
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: