Boulicka v krku

Dobry den, na prave starne krku jakoby pod celisti jsem si nahmatala asi 1cm boulicku - neni ani tvrda ani mekka a pod kuzi jezdi - mohlo by se jednat pouze o zvetsenou uzlinu nebo neco vaznejsiho? Pred mesicem jsem byla na konizaci delozniho cipku (CIN III s tim, ze zmenene bunky zcela odstraneny az na zdravou tkan), soucasne jsem byla ockovana druhou vakcinou silgard. V ramci predoperacniho vysetreni mi byli zjisteny zvysene jaterni hodnoty: AST 2.23 a ALT 1.89, s tim, ze zvyseni neni rapidni a az za nejakou dobu si mam zajit na testy znovu, zda se vysledky zlepsily. Dlouhodobe uzivam antikoncepci Minisiston (10 let). Muze s timto vsim boulicka souviset? Velmi dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na krku se v případě bouliček nejčastěji jedná o zvětšené uzliny. S popsanými obtížemi boulička může souviset, ale zase tak moc pravděpodobné to není. Jasnější odpověď Vám dá pouze lékař, který Vás vyšetří (jak bouličku samotnou, tak Vás celkově).

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zázrak jménem česnek
Články: Zázrak jménem česnek
Česnek je nedílnou součástí...
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Cukrovka - Diabetes Mellitus
Články: Cukrovka - Diabetes Mellitus
Diabetes mellitus, cukrovka...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá
Články: Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá
Média se v současnosti plní...
Vyšetření demence
Články: Vyšetření demence
Vyšetření demence je soubor...
Kedlubny pomohou potlačit komplikace spojené se střevními záněty
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: