Bouličky

Dnes jsem si nahmatala u levého ucha spíše jakoby na čelistním pantu jakoby bouličku větší je malinko pohyblivá ale jen nepatrně velká asi jako nehet malíčku. Na dotek trochu bolestivá. A také na levém spánku v důlku malou bouličku cca velkou jako špendlíková hlavička, ale o něco tvrdší. Mám šílený strach z nádorů, rakovin a podobných hrozných věcí. Jelikož jsou svátku a moje obvodní lékařka má dlouhou dovolenou až do půli ledna. Já jsem pak dost často v práci. Prosím Vás moc o radu jsem šílená strachy. Děkuji moc za jakoukoliv odpověď.

Odpověď odborníka:

Může se jednat o uzliny. příčina jejich zvětšení sice může být nádorová, ale mnohem častěji provází zánětlivá onemocnění nejrůznějšího druhu. Jako projev nádoru mozku to jistě není, spíše může souviset se zánětem v oblasti ORL, tedy v oblasti ucha nebo příušní žlázy, záleží na doprovodných příznacích.
Vaše paní doktorka má jistě zástup, obvodní lékař tak dlouhou dovolenou bez zástupu mít nemůže, takže se obraťte na toho, kdo jí zastupuje.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Lupy
Články: Lupy
Lupy jsou šupinky kůže...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Články: Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Všechna klíšťata v některém...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: