Bradavice

Hezký den, chtěla jsem se Vás zeptat jsem ve 27.týdnu těhotenství a mám GENITÁLNÍ BRADAVICE a chtěla jsem se zeptat zda nevadí ,nebo nemůže to nějak ublížit mimi ,když bych podstoupila vypalení dusíkem...Děkuji moc za odpověd.

Odpověď odborníka:

Genitální bradavice představují problém při vaginálním porodu - riziko infikování dítěte, takže je třeba se jich do té doby zbavit - jakkoli - dusíkem, nebo lépe elektrokauterem či laserem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: