Brusinky + manosa v těhotenství

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, zda mohu preventivně užívat doplňek stravy Uroval Manosa 1 tabletu denně, když jsem v 20. týdnu těhotenství ? příbalovém letáku je psáno, že ho mohou užívat i těhotné ženy, jen nevím, zda i dlouhodobě. Hodně totiž trpím na močové infekce a tímto bych jim chtěla předejít, hlavně v těhotenství, kdy jsou nebezpečné. A taky mě zajímá, zda je v těhotenství normální krémový výtok nažloutlé barvy, který nesvědí, nepálí ani nezapáchá. Mám ho už od začátku těhotenství, a zdá se mi, že v čím vyšším týdnu jsem, tím je výtok hojnější. Jinak mi ale žádný problém nedělá. Lékařce jsem to říkala a řekla, že pokud nesvědí a nepálí, je to normální, nicméně stěry nebo kultivaci mi nedělala, mám si o to zažádat, nebo je to v pořádku? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, můžete, neměl by Vám ani plodu jinak ublížit. Co se výtoku týče, doporučoval bych provést kultivaci, může se totiž jednat o kvasinkovou infekci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: