Brusna chripka?

Dobry den, bol som pred meisacom na testy hiv co som mal rizikovy stik bolo to 14 tyzdnov po testy boly negativne, teraz mama tazkosti bolesti brucha hrdla navali tepla, hnacky od soboty pretrvavajuce nemoze sa jednat o brusnu chripku alebo sa testy milyli na hiv ? Dakujem vopred za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše se jedná o střevní chřipku. Infekce HIV by se zajisté projevovala jinak. Uvidíte, jestli potíže samy ustoupí.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: