Bulka

Dobry den,prosim o radu.Pred tydnem jsem si pod levym uchem jakoby u klicni kosti nahmatala takovou boulicku,neboli.u lekare jsem byla,delal krevni testy a ty vysli v poradku,mam docela strach aby to nebyla rakovina

Odpověď odborníka:

Lékaři na rakovinu vždy myslí, jako na nejhorší diagnozu, ani váš lékař by si nedovolil tuto myšlenu podcenit, proto vám bral krev, nic se nebojte. Příčina může být obyčejná virosa, infekční mononukleóza, další infekce - toxoplasmosa atd.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: