Bulka na bradavce

Dobrý den, už asi 4 měsíce mám bulku na bradavce a mám pocit, že se mi začíná dělat i na druhé bradavce někdo říká, že je to spojené s vývojem někdo , že to může být rakovina či nádor co mám dělat co si o tom myslíte ?

Odpověď odborníka:

Může jít jen o mazové žlázky nebo fibromky, jistě to není nic nebezpečného, ale vzhledem k tomu, že to nevidím , asi by bylo lepší navštívit kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: