Bulka na břichu

Na břichu v mistě v trojuhelniku nah matan utvar vetši bez bolesti možna to tam ma byt fakt nevim prosim o radu přiložil jsem foto v jakem miste to je dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Milý Michale , osobně se domnívám , že v tom místě spíše hmatáte hrot prsní kosti, ale pro jistotu zajděte k praktikovi a nechte se poslat na sono. KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: