Bulka v prsu

Dobrý den, Před týdnem mi lekař nahmatal v prsu bulku o velikosti 1,5x 2 cm. Dnes jsem byla na ultrazvuku u jiné lékařky a všechni je v pořádku. Je možné, aby se během týdne bulka ztratila?

Odpověď odborníka:

Je to možné, může se jednat o část mléčné žlázy která může během cyklu částečně měnit svou velikost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x