Bulka v prsu

Mám se bát, když je bulka v prsu citlivá a již dva měsíce nemizí? Je citlivost znak pro rakovinu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Kateřino. Citlivost bulky je spíše známkou toho, že jde o cystu či zánětlivé ložisko, naopak zhoubné nádory bývají zpravidla nebolestivé. Obecně se ale na takové rozlišení samozřejmě spolehnout nelze a každá bulka v prsu je pádným důvodem pro vyšetření lékařem. Proto se prosím obraťte na Vašeho gynekologa. Věřím, že Vaše obavy rozptýlí.

MUDr. Renata Lažanská
MUDr. Renata Lažanská

Specializace: Nefrologie
Pracoviště: IKEM, Klinika nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: