Bulka ve tváři a uz

Dorý den, děkuji za rychlou odpověď. Akorát moc nechápu, zda resistencí myslíte něco nebezpečného jako nádor. Jsem úplný laik, ale nádory mají jinou struktury než okolní tkáň že? Tak by měl být vidět pod UZ. Paní doktorka říkala že je to nějaký uzlík nebo co ve tkáni. Tak nevím zda mám být v klidu nebo ne. Jiné vyšetření u mě nejde z důvodu gravidity.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností se jedná o uzlinu. Při jejím přetrvávání je další možnou vyšetřovací metodou (i v graviditě) punkce uzliny.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: