Bulky v prsech

Dobrý den, mám dotaz ohledně bulek v prsech. Je to již 4 roky co v levém prsu mám 2 bulky - benigní nález. Nyní se mi do pravého prsu udělala další stejného charakteru. Jsem po půl roce objednaná na kontrolu a pokud se bulky zvětší, chtějí mi udělat vpich a vzorek poslat do laboratoře. Moje mamka toto měla operované v 35 letech a byla to jen tuková bulka. Myslíte si, že si mám nechat do prsa píchat a udělat tak rozbor? Je to nevyhnutelné? Lékař byl na mě velice nepříjemný a mám pocit, že jeden tvrdí to a druhý zase ono. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dle mě je dobré nález potvrdit ultrazvukově, ale je- li potřeba nebránila bych se vpichu, aby se objasnil původ. to je normální postup.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: