Bušení srdce

prosim potrebuju pomoct Tak začnu takhle s přítelem jsme byli v srpnu na dovolené . Když jsme letěli nazpět v letadle byl hodně špatný tlak asi to znáte zálihani uši apod . Ale tohle bylo najate letadlo z Itálie a i lidi co s Nama letěli to pocítily . Hodně spatnej tlak tam byl . O tři dny později to začalo přítel me vzbudil ze mu je strasne zle ze cítí srdce jak mu buši ze to slyší a cítí az v krku bylo mu fakt zle . Zmerili jsme mu asi desetkrát tlak a měl ho hodně nízký asi 114 na 39 teď si přesně nevybavuji měl to az do rána a tak jsme se sebrali a jeli do nemocnice tam byl na odberu krve na ekg a nic . No přišlo nám to divny protože to ma nadále tluceni srdce az v "krku" omdlivani pískání v uších mzitky před očima . A tak jsme přes známou jeli do Prahy na holter tam opět nic tak jsme je-li na Homolku kde mu udělali vyšetření dalsi . A opět nic tak za měsíc tam byl objednány znova kde mu udělali detailní vyšetření. A půjde ještě jednou na holtra a pak na to vyšetření kde šlape na tom kole nevim jak se to jmenuje . Vím ze mi teď řeknete tak počkej tam mu to zjisti ale jeho máme zjistily az po roce a půl ze ma rozjetou borélku v pozitivním stadiu . Nemohla chodit a jen ležela chodila o berlich . A ještě ze měla silnější organismus jinak by to nemusela přežít .. Ještě jedna věc prtel chodí do posilovny Predtǐm bral různý proteiny do posilky ATd ale přestal to brát a furt to ma jsou to tři měsíce a furt je to to samy dokola . Nemyslíme si ze by to mohl mít potom nebylo to nic škodlivýho. Takže se mi prosím nedivte . Ja obdivuji doktory ale občas me fakt štvou .. Je to hrozny je mi ho fakt líto .prosim poraďte mi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jsou dosavadní vyšetření v porádku, onemocnění srdce je málo pravděpodobné. Jak mi situaci líčíte, může se jednat o problémy psychického rázu. Někdy mají pacienti bušení srdce, pocity na omdlení, ale vyšetření jsou v pořádku a jim je pořád špatně. Nyní bych se zkusil zaměřit tímto směrem, to znamená odpočívat, málo se stresovat, pravidelný denní rytmus. Zamyslet se na tím, kdy ty stavy nemá a tyto situace opakovat. Někdy se stane, že potíže samy vymizí. Držím palce, ať se vše zlepší.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

Poradna uLékaře.cz

Nepromeškejte správnou chvíli začít s účinnou léčbou a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: