Čápy v hrdle

Dobrý deň.už vyše troch mesiacov ma trápia čapy v hrdlie a v mandliach.všetko sa to začalo po angíne.stále som sa cítila choro-zle polykanie ,bolesti hlavy,krku ,uší.Dr.ma poslala na imunológiu kde som neuspela,krčný mi vravel že to mám stav po angíne.Moja dr.totiž hnis nevidela,až kým som jej ho nevyfotila.teraz mi nasadila suprax na 10 dní.lieky nezaberajú. na vnútorných lícach mám tiež nejaké akoby čápy.možete mi prosím poradiť čo to može byť? pretože už sa začínam obávať HIV alebo inej pohl.choroby.moj výtok je momentálne niekedy ako bielko z vajíčka a inokedy mliečny s maličkými hrudkami-nesvrbí ,nepáli.prikladám aj jedno foto.za vašu pomoc a radu ďakujem

Odpověď odborníka:

Barboro, na vámi zaslané fotografii nejsou v krku viditelné čepy, ale zbytnělá lymfatická tkáň. Takové stavy mohou přetrvávat po různých infekčních onemocněních (virových i bakteriálních). Pokud máte podezření na pohlavní chorobu, navštivte dermatovenerologa, aby provedl příslušná vyšetření.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Články: Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Po miminku touží snad každá...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Alergikům může být parfém nepříjemný stejně jako výfukové plyny
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Léčba alergie může zahnat i únavu
Články: Léčba alergie může zahnat i únavu
Mnohé projevy alergií jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: