Čas braní antikoncepce x příchod menstruace

Dobrý den, uvažuji že po sedmidenní pauze začnu brát antikoncepci až ve večerních hodinách. Do teď jsem jí brala vždy ráno po probuzení, ale nastoupila jsem na vš a jsem docela nervák, takže občas trpím průjmy z nervozity (nejsou žádné tragiké jako při střevní chřipce, ale přece jenom jsou) a bojím se o ovlivnění účinku antikoncepce. Není s tím 12h posunutím tedy žádný problém jako že bych si prodloužila pauzu nebo tak něco? Beru antikoncepci Stodette. A ještě bych se chtěla zeptat, zda posunutí času braní tablety posune i příchod menstruace? Do teď jsem jí dostávala pravidelně ve čtvrtek ráno, je možné, že jí budu dostávat až ve čtvrtek večer? Předem děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Není to problém,čas menses se může posunout. podstatné je,aby jste se změnou začala až s novým platíčkem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: