Častá stolice

Dobrý den, už asi měsíc musím chodit často na záchod. Většinou, když přijdu asi kolem čtvrté domů a najím se, tak musím třeba ještě ten den tak třikrát na wc. Většinou je to normální stolice, ne průjem, ale často musím rychle utíkat. Myslíte, že je to třeba jen rychlejším trávením? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je Vaše stolice normální barvy, bez příměsi krve nebo hlenu a nejedná se o průjem, může být častější stolice příznakem vhodně složené, racionální stravy.

MUDr. Miroslava Stará
MUDr. Miroslava Stará

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x