Černohnědá mensturace

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je normální abych nekdy mela hnedou az cernou menstruaci, vcera jsem mela dostat ms a misto toho mam cernohnedy silny vytok. Nemuzu byt tehotna? Beru ale antikoncepci a pritel se "do me dělá" hlavně před ms, kde je riziko nepravděpodobné, tak těhotná bych být neměla. Děkuji za ochotu a čas.

Odpověď odborníka:

dobrý den, může to být průvodní jev antikoncepce, pokud nemáte bolesti a "výtok" nezapáchá po infekci (to byste určitě poznala), tak bych byla v klidu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: