Chemoterapie a ozarovani

Dobrý den p. doktore, mam prosbu dnes u mně na navštěva byla asi dvě hodiny kamarádka, která chodila na chemoterapie a niní docházi na ozařování (prsu). vše krásně zvládla a je v porádku. můj dotaz zní jsme v prvním triestru v 7 týdnu. Nemohlo ozarování ublížit nějak plodu? děkuji za informaci Miša

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy v žádném případě ne. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: