Chemoterapie

Dobrý den, 2.12.jsem začala léčbu chemoterapií.Nejsem vůbec přesvědčena o úspěšnosti této léčby,nicméně dám na svoji onkoložku,ta ale není vůbec sdílná. Dva roky jsem po operaci plic pro adenokarcinom o průměru 55cm bez postižení 15 uzlin.Nyní dle CT susp.recidiva,endoskop bez recidivy,dle PET/CT a závěru ústavního semin. recidiva. Nařízená léčba-Alimta,Cisplatina.Prosím moc,největší trápení mám,nikde se nemohu dočíst zda mohu pečovat o moji malinkou, ani ne roční vnučku,nebude do okolí vyzařovat něco škodlivého? Moc prosím o odpověď.Kdybych dostala ještě odpověď jestli neexistuje v mém případě jiná,šetrnější léčba, byla bych vděčná.Děkuji merina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach. Nic škodlivého do okolí vyzařovat nebudete, chemoterapie je léková léčba, takže můžete, pokud Vám to zdravotní stav dovolí dělat téměř cokoliv (je ale třeba se šetřit). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x